...

Kalkulator za izračun cene in U vrednosti zidu

Izberite opeko

Cena opeke EUR/m² (brez DDV)

Malta / Dryfix.Extra lepilo*

*Pri produktih Porotherm Profi in Porotherm IZO Profi je lepilo Porotherm Dryfix.Extra gratis.

Izberi notranji omet

Toplotna izolacija (Fasadni sistem)

Cena zidanja

*Cena zidanja nosilnih opečnih zidov v Sloveniji je 12-15 EUR/uro. Za izračun cene zidanja na m² se upoštevajo naslednji normativi: Kalkulations-Richtzeiten Ziegelmauerwerk; Gradbene norme GIPOSS; Meritve Gradbena fakulteta Zagreb, 2020.

Faktor gradbišča*

*Vrednost faktorja gradbišča je med 1.5 in 4.5 v odvisnosti od zahtevnosti gradbišča. 1.5 – nezahtevna gradbišča, 2.0 – normalna gradbišča, >2.5 zahtevna gradbišča.


Vaše ime

Vaš priimek

E-mail naslov

Telefon

Kraj

Poštna številka

Vaši podatki bodo obravnavani kot zaupni. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete klikom na povezavo za preklic prejemanja novic ali s sporočilom na elektronsko pošto office.si@wienerberger.com. To ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem vašega soglasja. Za vse podrobnosti v zvezi s hrambo, obdelavo in brisanjem podatkov ter vašimi pravicami za uporabo vaših osebnih podatkov, prosimo, preberite naš Pravilnik o zasebnosti.

Opomba: Narejen je informativni izračun cene zidu. Pred končnim naročilom je treba ceno preveriti v dogovoru z izvajalcem in trgovcem.
Za izračun cene zidanja se upoštevajo naslednji normativi: Kalkulations-Richtzeiten Ziegelmauerwerk; Gradbene norme GIPOSS; Meritve Gradbena fakulteta Zagreb, 2020.

Izračun narejen: 24.10.2021

Pomagamo vam pri realizaciji vaših želja!

Kontaktirajte nas za brezplačno svetovanje in izračune materiala.